Hockeybråk och bränder

Det känns som om det häder mycket på vår sida av världen. Igår förlorade Vancouver mot Boston och de annars så vänliga kanadensarna började slåss och bränna bilar. Ovanligt med osportsliga efterspel efter sportevenemang här. Alla är lite smått förvånade och upprörda. Vem kunde förvänta sig detta av våra närmaste grannar två timmar rakt norröver.

Congressman Weiner beslutade och meddelade genom en presskonferens att han avgår. Det var nog ett klokt beslut efter alla mail och bilder. Det kändes ju lite onödigt att visa upp sin beniga lekamen i ett par sorgliga kalsonger. Det måste ju finnas bättre sätt att avsluta en framgångsrik polititsk karriär lagom till midsommar.

Idag har vi haft storbrand ett par kvarter från vårt hus. En elverk började brinna nere i Willowsbacken idag. Kraftig rökutveckling, strömavbrott och allmänt kaos stängde av halva Eastside. 

Färgerna att undvika på jobbintervjun – DN.SE

Hur ska jag ta detta? Det gäller att tänka efter innan man gör en intervju för ett nytt jobb. Jag sökte ett jobb i höstas och det föll sig så att jag var utklädd till häxa när de var intervjudags. Och konstigt nog fick jag jobbet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s