Graduation

 

Idag var det dags för en efterlängtad graduation. Caroline slutade idag officiellt i 6an och flyttar nu upp till alla stora ungdomar i junior high till hösten. Som vanligt hade Brjann och jag stor anledning att vara stolta föräldrar. Caroline höll ett långt tal som handlade om ledarskap och hur man är en god förebild. Hon har haft en fantastisk fröken i sexan så vi får ge stor credit till henne. Det har på alla sätt varit ett bra år för Caroline. Gympasalen var sprängfylld av föräldrar och släktingar som hade laddat med näsdukar och kameror. Man skulle kunna trott att det var Oscars eller Grammis, fotograferna var många och intensiva. Det är många barn med asiatiskt ursprung och deras föräldrar var liksom extra flitiga med kamerorna. Det gäller att ha vassa armbågar när det gäller. Nu är det bara hopplockning och storsamling kvar i skolan och på onsdag är sista skoldagen. Äntligen!

IMG_5664IMG_5634

IMG_5631

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s