Happy glamcampers

Vi packar. Och suckar. Det är jobbigt att packa. I morgon är det midsommarafton och vi ska dra ut på äventyr till Stilla Havets kant där valarna guppar runt godmodigt och örnarna firar midsommar i trädtopparna. Vi ska campa, men det är lite fusk för att vi ska glamcampa. Glamcamping innebär canvastält och bäddade sängar. Det känns lagom just nu, det får bli liggunderlag och ryggsäck till Labour Day. Trots att vi inte behöver sovsäckar och tält denna gången så är bilen full och vi har en stor bil. Otroligt full. Matlagningsattiraljer, tändstickor, diskborstar, vilstolar, ved, våtservetter, plåster, grillpinnar, EpiPens, folierulle, myggbortskrämmarspiraler, soppåsar, ja allt ni kan tänka er ligger fint packat i skuffen. Maten packas i morgon, i gryningen. Hamburgare, korvar, såser, grönsaker, ostar och nybakade kakor. Allt ska med. Även bikinin och badringarna i stor storlek. Man vet ju inte, havet kanske värmer upp till 12 grader lagom till midommardagen.

Jag har haft en lång dag. Personlig träning innan solen gick upp, återbesök hos den trevliga men bestämda axelkirurgen, sjukgymnastik, inhandling av kalaspresent, kalas, klättring och avslutningsmiddag för Sofia och där mellan matlagning, jobb och skjutsning. Första sommarlovsdagen och vissa var uppe tidigt och väntade på sina frukostpannkakor, och är nu 16 timmar senare uppe och väntar på sin kvällsmacka. Det är härligt med sommarlov, då kan man äta hela tiden.

Nu ska jag gå upp och packa den glamorösa prickiga bikinin. Man vet aldrig, temperaturen kan ju gå upp mot plus 15 om molnen blåser upp mot Canada.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s