Snart på väg…

Inga glutenfria kex till våra s’mores. Inga glutenfria korvbröd till alla oändliga många korvar som ska grillas. Jag ska snart pipa iväg och handla för femte gången. Jag vet inte riktigt, är camping överskattat? Det är så otroligt mycket uppladdning, packning och inhandling innan det bär av till vildmarken. Och vi ska inte ens till vildmarken. Det är ju alltid trevligt när man kommer fram, och också lite äventyrligt på vägen med färjekö och fredagstrafik. Jag tror nog egentligen att det är så att sällskapet och vyerna är det absolut trevligaste på campingen. Och maten och drycken. Och brasan. Tältupplevelsen slipper jag gärna. Och sovsäcken.

Tur att vi inte har husvagn med oss på släp. Jag har men för livet efter två husvagnssomrar i södra Sverige. Men det är en helt annan historia som jag inte kan återberätta för att när jag tänker på det så inbillar jag mig att jag har drömt allt.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s