Allt syns när man är naken

Jag har två bra cyklar, en bra citybike och en excellent trailcykel. Jag cyklar med kläder på. När jag cyklar i skogen har jag lager av kläder för att inte skrapa upp något. Jag har aldrig, aldrig tänkt tanken att jag ska cykla naken. För några veckor sedan gick det årliga nakencykelloppet genom Fremont här i stan. Helt nakna människor på cykel. I grupp. Det är grejer det. Och nu finns även en perfekt sadel för nakencyklare. Är det verkligen en stor marknad för sadlar för nakna cyklister?

Attention Naked Cyclists: This Seat’s For You – Seattlest

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s