Har vi glömt något?

Trots skrivna listor och i huvudet memorerade listor så är jag nästan säker på att något kommer att lämnas kvar hemma. En par skor, en speciell tröja eller en dator kanske. Jag kom precis ihåg att plocka fram mitt svenska körkort som legat i dvala sedan i augusti förra året. Jag är ganska duktig på att glömma saker. En kaffekopp eller två har blivit kvar på biltaket eller bakluckan och ramlat bakom bilen. Solglasögon som sitter på huvudet och ett annat par på näsan. En extra tur hem efter mobilen är ju inte helt ovanligt. Men jag kan inte direkt påstå att det har varit några större saker som blivit bortglömda när jag kört iväg. Här i Seattle verkar det som vissa poliser har fått minnesförlust.   

Forgetful cop leaves rifle atop car – Local News – Seattle, WA – msnbc.com

Bäst jag fortsätter med mina listor…

böcker, strumpor, pass x 5, bikini, regnjacka, zune, kortlek, mobilladdare, garminklocka, nagelsax, nalle, …

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s