Uppkoppling

Nu gäller det att vara snabb. Jag är uppkopplad mot yttervärlden. Efter en mindre äppeljuiceolycka för närmare en månad sedan så har min dator varit lite seg och sockrig. I förrgår gav den upp. Jag har efter det ägat timmar åt att torka med små tops, plockat bort tangenterna och dammsugit försiktigt. Ingenting fungerar. Nu har även Brjann plockat isär hela datorn, skruvat ur varje skruv, vänt och vridigt på innehållet. Nu kommer jag in i den men inte ut på nätet. Del efter del av datorn ger upp. Och livet känns nattsvart. Nja, så illa är det väl inte men mycket blir svårt och jag känner mig lite avstängd från omgivningen. Nu startade den och då gäller det att passa på.

Idag började jag dagen tidigt, vid 04.30. Uppe med tuppen igen och fram med filen och rågfrasen. Jag avverkade några kapitel i en bok innan jag kunde somna om en stund. 

Nu har vi hunnit ner på stan igen, ätit lite lunch, vandrat runt lite, fikat lite och vandrat tillbaka. Livet går lugnt och sakta när man har semester.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s