Sondag morgon och dagarna flyter ihop

Vi befinner oss i Damnark. Landet dar alla moter en med ett leende och med en Tuborg i handen. Som ni ser sa saknas vissa bokstaver. Min dator har gett upp, fullkomligt lagt av och gjort sitt. Det blir till att skaffa en ny till hosten. Damnark ar bra. Solen skiner lagom mycket och himlen ar mest bla. Precis som det ska vara. Vi ater och dricker, spelar spel, badar och roar oss. Igar var vi pa Djurs sommarland. En metropol bland nojesparker. Riktigt trivsamt faktiskt. Lagom mycket folk, lagom varmt och hissnande farder. Vi ar manga som huserar ihop, narmare 40 personer fran flera lander. Vissa har vi inte traffat pa flera ar. Faster E fran Paris traffade vi senast i Oslo for fyra ar sedan, ett par manader innan vi flyttade till USA. Lange sedan. Vi vuxna ser ju likadana ut som for fyra ar sedan, kanske lite snyggare. Men barnen har ju forandrat sig betydligt. Fyra ar gor mycket. Alla fran Island traffade vi i somras nar vi passerade Island pa vagen hem, men det ar ju lika kul att ses igen. Idag ar det golf som galler for stor del av sallskapet. Jag har lovat att inte vacka barnen sa de dyker val upp efter lunch nagon gang och vill ha frukost.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s