Vi fortsätter med ingenting…

Återigen så flyter det. Ihop. Dagarna går och barnen håller stenkoll på hur många dagar, timmar, minuter som är kvar av Sverigevistelsen. Själv vet jag att det är en tid kvar. Barnen träffar kompisar, hänger, badar om vädret är OK, gör inte mycket. Jag gör ännu mindre. Läser, tar en promenad, en löptur, träffar kompisar. Igår tog vi oss i kragen och tog tåget till stockholm. Vi traskade runt på Östermalm, tog en tur på NK, fikade lite och svettades mycket. Det var varmt och Stockholm var fullt av turister. Stockholm på sommaren är toppen.

Uppsala känns mer lagom när man kommer hem framåt kvällen. Det är överskådligt långt hem, till och med 10-åriga ben orkar gå från tåget. När mörket föll satt vi inne i växthuset och tittade när tomaterna rodnade… vi gjorde ingenting igen… precis som det ska vara…

IMG_7199IMG_7204IMG_7212

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s