Trött, tröttare, tröttast

Patience, persistence & perspiration – tålamod, envishet och svett. Jag försöker ha tålamod men känner att det inte är så kul att gå tillbaka på ruta ett när man varit halvvägs, på 20…typ. Det går trögt med springandet. Det är tålamodskrävande och det tär på envisheten. Jag svettas mycket men till vilken nytta? 8 km i 26 gradig värme går att jämföras med en halvmara för i 10 grader och duggregn för 3 månader sedan. Aptrött. Nu drar vi och badar!

IMG_0102IMG_5407

Finn fem fel… trött, tröttare, tröttast.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s