På en balkong i Västerås

Solen skiner trots att väderkvinnan på tv utlovade mulet och regn. Idag kände vi att det var en perfekt dag att åka till Västerås. I Västerås bor vår alldeles speciella Elisabeth, min mormor och morfars vän. Elisabeth har levt ett långt och spännande liv, har koll på allt, kommer ihåg allt och intresserar sig fortfarande för det mesta. Hon är på många sätt unik och speciell. I november blir hon 102 år. Jag är så glad att jag fick chansen att spendera en hel eftermiddag på hennes balkong innan vi far hem till Seattle igen.

IMG_0098

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s