Kroppslig renovering

Idag var jag uppe innan solen och spanade ut mot evigheten. Brjann packade livräddningsdynan och for mot Pine Lake före 6 för att beta av några kilometer i sjön och jag grundade med en espresso och for runt i huset och letade efter favoritshortsen. Säg inte att vi inte lever ett spännande liv. Bilen rullade nästan ljudlöst till Pro Club, löpbandet och trappmaskinen. Måtte det ta slut på den här perioden, trappmaskiner gör verkligen inget för att höja humöret. Det är ju helt sorgligt, jag är helt slut i kroppen. Tungan släpar i marken som på en utmattad fårhund i motvind. Vad hände med flåset? Jag har haft kroppslig renovering idag. Jag började med ett återbesök hos axeloperatören, det blev +A, jag hade skött mig så bra och allt såg strålande ut. Snart kommer jag kunna pitcha igen eller eventuellt kunna söka mig ett jobb som quaterback i Seahawks. Jag kommer att vara slagtålig! Två månader till Combat och efterlängtad boxning om allt går som det ska! Sedan var det dags att träffa sjukgymnasten och även där var det glada miner och hejjiga tillrop. Jag hade skött mig! Själv känner jag mig helt frågande, vad hände egentligen? Jag halvhjärtat gjort mina övningar och definitivt inte haft mitellan på. Men det lyckades ändå. På eftermiddagen hade jag bokat massage hos kiropraktorn och jag blev fullkomligt genomgången och sönderknådad. Jag blev behandlad som en idrottsman och fick förklarningar på knölar och förhårdnader både här och där. Man blir så där lagom seg efteråt. Och inte har jag hinkat vatten som jag lovade att jag skulle göra. Jag hinkade i mig två Corona med en liten limeklyfta i, hur ska det nu gå med återhämtningen och muskelbyggandet? Kanske axeln går ur led igen?

IMG_1017

Nu gäller det att leva upp till ryktet och träna upp flåset och återbygga förtvinade muskler. Imorgon blir det nog till att renovera själen… ett Cardiopass med favorittränaren innan solen gått upp och sedan blir det lunch med barnen, en kopp kaffe på stranden och sol på näsan.

IMG_1014

Så här söta är barnen som jag blivit utlovad en lunchdate med… minus Tintin, JFK och Elvis. De får stanna hemma.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s