Lunchpaus

Jag har börjat rensa mailboxen. Det verkar vara det man ska göra om man upptagen och tillbaka på jobbet. Jag jobbar ju ibland och även om det dröjer lite innan skolan börjar så finns det jobb att ta tag i. Alltså börjar jag med brevlådan och det är inte alltför spännande. Mailen tjattrar som små apor som flyger mellan lianerna i djungeln. Det ena leder till det andra och nu är det bara att fortsätta. Svarar man en så måste man svara en annan. Och jag kan bara tänka på lunchen, vad blir det för lunch idag? Men det verkar ju ofta vara så när man jobbar på riktigt, varje dag, att lunchen står i fokus. Nu blir det lunchpaus. Och sedan bär det av till sjukgymnasten och massören. Det var den arbetsdagen…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s