Här gnor vi som bara den

Dagarna bara rullar på och sommarlovet blir allt kortare. Vi gör inte mycket alls. På något konstigt sätt så äter vi frukost, kör iväg någonstans, äter vi middag och sedan är det mörkt. Inte klokt. Och för varje dag så blir jag äldre, och inte tar jag vara på dagarna. Men det är kanske det som är sommarlov.

Idag har vi i alla fall gnott som bara den, imorgon har vi nämligen mattvätt. I Amerika är det ju tyvärr vanligt med heltäckande och så även hemma hos oss. Nu är det dags för en grovrengöring, ångning och sugning. Som alltid när man har hjälp med städning hemma så städar man liksom lite före. Hela dagen har gått åt för att städa. Av någon konstig anledning så blev ugnen städad också, trots att den är mattfri. Välkommen hem, Stanley Steemer.   

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s