Ont i benen

Hur mycket betyder kläderna? Blir det roligare att springa om man ser snygg ut? Eller går det snabbare och bättre om man klär ner sig? Och varför ska man egentligen använda kompressionsstrumpor? Påhitt eller fakta? Vissa påstår att benen återhämtar sig snabbare om man drar på sig ett par knähöga. Jag har inte en aning. Just nu kan jag bara säga att jag önskar att jag hade provat för det kan ju knappast vara värre. Mina ben gör fruktansvärt ont av 100 x ? squats de senaste 5 dagarna. Jag tror att jag ska dra på mig mina kompressionsstrumpor så att jag är redo för nya squats kl 06.00 igen. För nu är det sovdags.

Men vad har jag att klaga över? Ben som gör ont, löjligt. Men man kan ju fundera över vad sjutton Brjann håller på med?? Frivilligt.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s