Lycka till!

Otroligt fånigt men jag har så vansinnigt ont i nedre delen av kroppen. Att sätta sig eller att resa sig upp är förenat med svettningar och småskrik. Jag har bara mig själv att skylla,  alla knäböj med vikter och extra kilometer jag lite raskt adderade den här veckan. Jag fick helt plötsligt klartecken att öka på och till och med lyfta lite vikter med höger axel och då körde jag på. Jag hade inte någon lust att missa passet i morse kl 6 så jag värmde upp och på något sätt så försvann det onda när kroppen blev varm och flera vänner dök upp som jag inte har sett på hela sommaren. Cheryl, om du läser detta: så kul att ses igen! Snart blir det en ny cykletur i skogen. Det blir sovmorgon i morgon.

Det är fredag och vissa av oss laddar för lördagsaktiviteter. Brjann har haft en kompis här som han ska tävla med imorgon, en olympisk triathlon. De laddar, packar salttabletter, preppar cyklarna och bestämmer avfärdstid. Klockan ringer före 4 och sedan bär det av. Om allt går vägen så är de hemma till förmiddagskaffet. Lycka till! 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s