Pust, vad varmt

Att springa i alltför varmt väder är ju inte jättesmart. Jag tog mig ut ett par timmar för sent för att det skulle vara lagom varmt. Solen stekte och himlen var klarblå, en väldigt vacker förmiddag men alltför varm . 4 miles in på rundan hade jag stor lust att bara kasta in handuken och ge upp. Men hem måste man ju. När jag passerade golfbanan ropade ett glatt gäng äldre herrar och undrade om jag var OK eller om jag behövde hjälp. Tummen upp och jag sprang vidare. Undrar vad de hade gjort om jag hade haft tummen ner. På väg ut från Bridal Trails hade jag starka funderingar att slänga mig i en vacker fontän som jag såg framför ett enormt hus med ett 5 bilsgarage. Tyvärr hade husägarna en rejäl hund som hade placerat sig i skuggan. Det var bara att lunka vidare och hem mot duschen.

Nu har jag planer på att släpa ut familjen i värmen för att plocka björnbär. Alla är inte jättesugna men med hot om att man inte får äta av den färdiga sylten så blir det nog så att alla som kan hänger med.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s