First day of school and your possibilities are absolutely endless

Dagen D, första skoldagen, dagen vi aldrig trodde skulle komma. Tre förväntansfulla barn, nyduschade och nyätna. Två är påväg med pappa, ett har 30 minuter kvar till avfärd i den andra bilen. Ryggsäckarna är packade med allt man kan tänka sig och lite till. Lunchen är varm och väntar i termosarna. Nya fröknar och magistrar, ny rektor på ena skolan och helt ny skola för ett barn. Det pirrar. Men det är nu det börjar och alla tre har absolut oändligt med möjligheter…

IMG_1054 IMG_1046

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s