It’s a beautiful world

En hel skolvecka avverkad, eller i alla fall nästan. Vi gick ju bara fyra dagar den här veckan. Tre ganska nöjda och lite trötta barn vräker sig i soffan i väntan på middag. Ett är mer eller mindre sjukt. Vi har valt att inte uppmärksamma kraftig halsont och snuva under veckan utan lite snyggt lagt fram en Advil till frukostmackan. Det funkade ju det också. Middagen är på gång. Köttet är kryddat och sparrisen lite smått inoljad och ska läggas på grillen vilken minut som helst. Grillen ja, det är ju egentligen värt en hel bloggpost. Brjann har äntligen fått sin grill, eller köpt sig rättare sagt. Grillen med stort G är köpt, moterad och ingrillad. Blänker fint och heter Weber. Jag fick äran att inviga grillen genom att slänga på några korvar igår kväll när tre i familjen skulle, efter skola och träningar, hastigt pipa in till University of Washington och titta på Volleyboll. Då blev det en grillad i näven. Och en Festis. Vi andra två smög iväg till vår favorit Thai som serverar glutenfritt och hade egen middag som avslutades med glass och promenad när solen gick ner. Det är inte varje dag man får äta i lugn och ro med en alldeles speciell Sofia. De andra tre kom hem nöjda, UW krossade Seattle U. Såklart! 

Imorgon är det triathlondags i ottan igen. Sedan är det shopping med en ny klasskompis, fotbollsmatch och kräftskiva. Årets andra amerikanska kräftskiva. Nu är det dags att knäppa på grillen! Solen skiner, det är 28 grader varmt och fåglarna kvittrar. It’s a beautiful world!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s