Söndag den här veckan också

Det börjar närma sig söndag eftermiddag och helgen har passerat alldeles för fort, alldeles för fort. Lördagen var uppbokad med triathlontävling, fotbollsmatch, shoppingdate, playdate och kräftskiva. Det blev ett trevligt avslut på lördagen med kräftskiva i SWEAs regi. Mycket kräftor, jättemycket och en hel del annat som smakade bra också. Det blev trots mat och dryck en tidig kväll, vi rullade hemåt när solen gick ner och ställde klockan tidigt för nya äventyr. Jag har hört ryktas om att vi missade ett hejdundrande avslut med massor av dans, musik och besök av polisen. Synd att vi missade delar av det. Jag hade en vag plan att gå upp vid femtiden för att få in ett långpass men efter att ha varit uppe till halv sex gick jag och lade mig igen. Solen envisades med att hålla sig gömd och jag springer inte i mörker.

Idag började svenska skolan för i år och det var fin uppslutning i parken i Redmond. Förväntansfulla barn och fröknar. Toppenbra och kul att vara igång igen för i år. Jag har fått lite yngre barn i min klass igen. Jag har inte haft så små barn på 5-6 år och det är jätteroligt. Det kommer att bli ett bra år!

Nu ska det snart bli sen lunch och kaffe i det fria!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s