Boksläpp på annan ort

Idag var jag här men jag hade velat vara där. Min mamma hade boksläpp på sin nya, fina bok (Den stora fingerleksboken av Lena Hubinette-Håkansson) idag några dagar före årets Bokmässa. Den här boken vet jag har varit i tankarna länge och har äntligen blivit av. Snart får jag se den live och då skriver jag mer om innehållet och kanske visar några bilder.

image

För er alla i Sverige som jobbar med små och mellanstora barn så tycker jag att ni ska rusa iväg till bokhandeln och köpa den här boken. Boken är en samling fingerlekar i Fröbels anda, med vackra bilder och beskrivningar som visas av två händer. Mycket fiffigt, man tittar på händerna och gör likadant själv. 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s