Brjanns första Half Iron

Brjann överlevde, kom in med hedern i behåll och nu vet jag att detta var bara början. En half Iron är ett långt race, 1,2 miles simning, 56 miles cykling och 13,2 miles löpning. Det tog honom 6 timmar och 16 minuter. Målet var att han skulle komma in under 7 timmar och det lyckades ju bra. Han är nöjd med det kan ju alltid vara bättre. Pust! Detta betyder att det kommer att bli fler lopp. Det betyder också att jag måste medverka. Jag ar grymt avundsjuk. Jag stod vid målgången och såg mina manliga kompisar skutta in en efter en efter en dag av jagande. Herre jösses vilken prestation. Jag måste bara börja simma på allvar.

Brjanns lopp var tufft. Han gjorde en riktigt bra insats i simningen, hans starka gren. 36 minuter, två varv runt bojjarna. Han gick ut hårt och simningen sitter i ryggmärgen. Cyklingen gick också bra, lite för snabbt. Han tog ut sig lite för mycket.  Han kom in med ett leende på läpparna när vi stod och väntade och sprang raskt ut på löparbanan. Sedan var det dags for en halv maraton i löpning, piece of cake. Det gick sådar, alla insimmade och incyklade minuter försvann upp i rök.

IMG_8253IMG_8257

Vi andra vi väntade och väntade… Vi åt en macka, drack lite vatten, spelade ett parti kort…Vi fick rapporter att det var en tuff bana med mycket backar… ojoj… jag vet ju att det har slarvats med backlöpen…

IMG_8241IMG_8268

Syskonkärleken står som spön i backen. Och nu börjar vi nästan känna oss lite oroliga… var sjutton är han? Vi ringer hem och får bekräftat att Johanna vann sin match med 4-1 mot serieledarna. Yes! Vi väntar lite till…

IMG_8269IMG_8290

Det var en stark men slut Brjann som kom in  i mål. Trött och med kraftig kramp i låren. Snyggt och starkt avslut! Grattis!!!!

IMG_8303IMG_8307

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s