Läs om min begåvade, debuterande och fingerfärdiga mamma :)

http://www.unt.se/kultur/litteratur/70-ar-och-fingerfardig-debutant-1469865.aspx.

Läs om min begåvade och fingerfärdiga mamma i Uppala Nya Tidning! Debutant vid 70 års ålder! Du har väl humor och fantasi!? För er som åker in till Svenska Skolan i Seattle i morgon… kom in i mitt klassrum… jag har ett ex med mig av den fantastiska Fingerleksboken. Kom in och bläddra på rasten! Åh, vad jag önskar att jag var på Bokmässan i Göteborg! Åh, vad jag önskar att jag var hemma… bara för några dagar…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s