Sista september… f R e d A g

Huset är fullt med barn, mina och andras. Alla husets rum och tv-apparater utnyttjas maximalt. Bredvid mig spelas ett parti Wipe-out och det känns nästan som om det är på riktigt. Som tur är så är ingen täckt av lera eller vatten och båda barnen verkar fortfarande stå på båda benen. Det skuttas samtidigt som fredagspopcornen utan någon som helst måttlighet trycks in i munnarna. Hälften verkar komma utanför, med är det fredag så är det. Två andra barn ligger på golvet i arbetsrummet och jobbar på ett skolprojekt som ska vara inne nästa vecka, Det är superglue,  papperstallrikar och plastgafflar involverade i den amerikanska litteraturhistorien. Eller har de totalt feltolkat uppgiften… fantasin flödar och det är väl ändå det viktigaste. Nu hämtades en potatissticka från kökslådan och jag måste säga att jag känner mig lite nyfiken på resultatet.

Idag är det sista dagen i september. Varje månad summerar jag mina träningspass på funbeat.se och idag tittade jag tillbaka och kikade hur det gått. September har varit en riktig bra träningsmånad. 2163 träningsminuter fördelat på 33 pass och 6 dagar vila (pga camping). Månaden bjöd även på två lopp som gick hyfsat. Jag är hel, ganska läkt och vid god vigör. Det ska firas med Thaimat och ett glas rött till fredagsfilmen. Imorgon ska jag testa något nytt, 2 långa timmar triathlonträning. Vi får se vem som vinner, vem som klarar av att köra hem, Brjann eller jag. 

September bjöd på en hel del grillat

IMG_8070

och lite hemkokt

IMG_8176

sol, sol, sol…

IMG_7968

sand och salta bad

IMG_8004

lite svett…

IMG_8306

IMG_8162

och flera badmössor

IMG_8208

IMG_8178

och så lite fotboll såklart

IMG_8232

IMG_7963

Molten tyckte det var allra skönast på stranden på Whidbey Island

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s