O’boj vilket vackert väder

Det börjar lite rassligt på morgnarna, under tio grader och dimma men dagarna vänder ofta före lunch och sommarvärmen ligger som ett lock över Redmond. Mt Rainer lyser med sin snö över hela Washington och sikten är oändlig. Då passar det bra att gå ut och springa… Jag lyckade inte ta mig ut igår. Intervaller stod på schemat efter morgonens cardiopass. Det blev inte så, jag blev upptagen av att prata, duscha och sedan åkte jag hem. Efter allt annat när mörket låg som en fuktig keps över huset backade jag ut ur garaget och for till klubben för intervaller på löpband. Tråkigt som attans. Många pratar om att det är viktigt med återhämtning. Det är si och så många proteiner och kolhydrater som ska intas si och så många minuter efter si och så många minuters träning. Jag är lite ointresserad och dålig på just den delen av träningen. Men nu har vi fått svart på vitt att det bara är ett glas O’boj som behövs. Svårare än så är det inte.

http://www.utexas.edu/news/2011/06/22/milk_studies/

http://youtu.be/9nt02fQIcAw

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s