Tried it… inte riktigt fast än…

Världen är full av twittrare och alla har så otroligt mycket att säga. Jag måste erkänna att jag inte riktigt har förstått mig på allt runt omkring twitteriet. Jag har i alla fall gjort ett försök men jag vet inte om det har varit speciellt lyckat. Det är svårt att säga ingenting på ett par rader.

Men det svåraste av allt är att skriva sin bio, några bra ord om sig själv för att locka till sig followers, eller följare.  Mamma, ungefär medelålders, har dammigt hemma, tycker om böcker och kaffe. Upplyftande! Det får man inga följare på. Vad tycker ni att jag ska skriva om mig själv?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s