Grattis Tranströmer

Har på något sätt kommit av mig lite… Tranströmer fick äntligen Nobelpriset! Stort grattis och inte en dag för tidigt!
Halva stan är blockerad av demonstranter, eller folk i protest. De protesterar genom att ockupera Westlake och blir bortlyfta en och en av polisen. Det är ju behjärtansvärt att känna så starkt för något att man placerar sig på torget i regnet, natt efter natt. Jag befinner mig inte i det stadiet i livet. Jag känner mig otroligt tacksam för att värmen i köket, en mjuk säng och närheten till Juran. Jag vet att det kan tänkas låta lite ytligt och verklighetsflyende, men så är det bara.
Steve Jobs dog igår efter en lång kamp mot cancer. Så onödigt och alldeles för tidigt. Världen har genom honom tagit en helt annan vändning. Blombergen växer utanför Applebutikerna även på Eastside.

Jag önskar att världen just nu tog en annan vändning. Jag har tre dagar före Portland Marathon blivit dunderförkyld. Det var nog ett år sedan sist och då passar det ju extra bra att bli förkyld nu. Min kompis som också ska spring vaknade igår med maginfluensa, det är ju också bra uppladdning. Det känns som om det kommer att bli ett lånngsamt marathon för oss, risken är väl att vi får gå runt. Vi har i alla fall bestämt oss för att vi ska runt, gående eller springande.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s