Saktfärdigt

Luften gick liksom ur mig efter söndagen. Jag är något stum i benen och förkylningen gör sig konstant påmind. Målet är i alla fall uppnått och framtiden känns ganska tom. Jag måste erkänna att det lutar åt en ny anmälan bara för att ha något att se fram emot. Idag spenderade jag mest dagen i bilen. Efter en kort vända på klubben där jag bokstavligen mest satt och rullade på motionscykeln och pratade strunt drog jag mig mot bron. Jag var in till stan och vände för att äta lunch med en kompis. Kastvindar och skyfall var det som mötte mig på bron i båda riktningarna. Otroligt dåligt väder och då blir trafiken alltid outhärdlig. Dagen passerade snabbt i förarsätet. Efter ett antal upphämtningar och upplockningar var det tillslut dags för kväll och samlad middag efter alla aktiviteter. Jag bestämde mig för att grilla lite lammspett eftersom vädret var så upplyftande. Det blev trots allt ganska bra men aningen kallt att stå bakom husknuten vid Webern. Nu ligger alla små ärtor i sängarna och läser. Alla läxor är gjorda och vi är alla något bättre på franska och spanska. En bok har mystiskt försvunnit från ryggsäcken eller köket eller skolan eller var den senast var. Inte mycket att göra så här vid 22.30. Jag plockade precis ut den sista plåten knäckebröd och en form med kavring ur ugnen så nu får jag också läsa en stund innan lampan släcks. 

IMG_1116

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s