Lite tur känns ju bra

Jag hade lite tur för ett par veckor sedan. Jag fick ett brev på posten med mitt namn på där jag helt enkelt var utvald. Så brukar det ju alltid heta på allt skräp man får i brevlådan. Men jag öppnade faktiskt brevet och läste i broschyren. Jag fick välja mellan att få en ansiktsbehandling och massage eller tre träningstimmar med PT och ett 30 minuters besök med en dietist. Jag vände och vred på den snygga broschyren och undrade vad jag skulle göra i utbyte, sälja bilen, ta emot tre hemlösa hundar eller göra reklam för SPAM. Jag ringde i alla fall numret och talade med personen som var kontaktperson. Jo, det stämde. Jag skulle få välja mellan det ena eller det andra och jag lyckades till och med (efter lite tjat) få tre timmar med min vanliga PT, gurun. Vem vill ha en ansiktsbehandling när man kan få 3 timmar lycka i form av svettning med boxningshandskar och efterföljande kroppssmärta. Varför undrade jag? För lång och trogen tjänst, tack för allt slit, vi gillar dig… Fy bubblan vad jag gillar alla på klubben. Jag är lättköpt!

Idag har jag träffat en dietist, 30 minuter av rådgivning, frågestund, allt jag vill veta och lite till. Stor besvikelse! Hon hade inga hemlisar att dela med sig av. Jag vet inte riktigt vad jag hade förväntat mig men jag är inte ett uns klokare. Jag äter nog ganska hyfsat ändå.

Imorgon inleds en intensiv vecka med tre träningar med gurun, utöver den vanliga dosen.

Jag väntar fortfarande på att det ska ringa på dörren och att det ska stå tre malätna pudlar korsade med labradorer som vill ha ett hem. Det är ju inte varje dag någon ger bort +400 dollar bara för att vara schysst. Kanske jag borde köpa en trisslott?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s