Vilken dag

Jag valde att skolka från träningen imorse. Aningen förkyld och lite stressad över allt annat som hopar sig sparde jag hela två timmar. Var det värt det? Nej! Jag kan inte precis påstå att att det blev mycket vettigt gjort men jag lyckades handla kaffebönor, fil och pepparkakor. Idag hade jag lunch inbokat sedan länge. Efterlängtad och välplanerad lunch med gänget, 6-packs (jovisst vi har ett namn som är otroligt löjligt). Jag började med att hämta upp Karin, som är helt ickesvensk trots sitt svenskklingande namn, och mötte sedan upp med alla andra. Jag var den enda som skolkat idag. Efter 3 timmar hade vi pratat, ätit och druckit kaffe och då var dagen slut. Otroligt trevligt på alla sätt och jag önskar att vi träffades oftare. Inte lyckades jag komma ihåg att ta kort på oss snyggingar 39 – 60 år. Nästa gång.

Eftermiddagen involverade en hel del skjutsning. En på klättring, en på volleybollmatch och en på volleybollträning. Sofia spelade match och vann efter ett rasslande avslut.

IMG_1285

Nu börjar det närma sig läggdags men ett barn återstår att hämta hem från Bellevue om ett par timmar. Till nästa gång – so long!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s