3e advent och det börjar närma sig…

Det har varit en intensiv helg. Redan fredag kväll började helgens aktiviteter i form av ungdomspartaj och kompisar hemma till sent. De allt äldre föräldrarna somnade i soffan med varsinn filt över sig och en bok på magen. Men vi vaknade hyfsat utvilade till lördagens träning kl 7 och när vi kom hem två och en halv timme senare var barnen redan på väg på olika håll. Caroline hade en klättringstävling i Tacoma som gick sådär. Hon gick vidare till andra klättringen och final men som det ser ut nu så är det stopp där. Johanna tog plats bredvid klockringaren vid affären och samlade in matdonationer till hungriga familjer med Honor Society. Oturligt nog så var det riktigt kallt och frost under hela lördagen och jag tvingade på Johanna jacka och vantar. Där stod alla andra tonåringar utan ytterkläder och huttrade utomhus i timmar. Tur att hon har en töntig mamma.

Idag har det varit jobb och skola för några av oss och flyg till östkusten för vissa. Det har varit tjejdag här hemma och vi avlutade med att smälla upp granen. Varför vänta till dagen före julafton som vi brukar, nej nu kör vi den amerikanska stilen. Så blev det bestämt och vi gick genast… ut i garaget och hämtade den hopfällbara granen. Nu tindrar våra ögon i kapp med ljusen och det blev riktigt fint. Vi skålade in julen med varm svartvinbärssaft och pepparkakor.

IMG_1298

IMG_1301

Hälsning från Seattle…

IMG_1302

och den halvskalliga änglen med små glasögon som tittade fram i år igen…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s