Snart slut på 2011

Årets näst sista dag och sedan är 2011 förbi. Året har passerat lika snabbt som en blinkning eller kanske mer som en dubbelblinkning, men snabbt har det gått. Nu har vi två dagar på oss att summera, sätta punkt och gå vidare. Det har varit ett ganska bra år. Inga större missöden har hänt hos oss, peppar, peppar. Några vrickade fötter, tår och axlar… men det kan man ju leva med när det bara är yttre delar som läker. Brjann har bytt jobb och trivs bra. Barnen trivs i sina skolor och snart är alla förbi elementary och en är till och med på väg till high school. Något skrämmande. Jag blev icke så glatt överraskad när jag såg mig själv på ett foto häromdagen. Jag ska definitivt sluta skratta under 2012, i alla fall på foton. Hela ansiktet ser ut som ett dragspel. Men det är ju också helt naturligt när man har barn som är så stora att de snart ska börja på high school. Eller?

Vi passade på att fira ut det gamla året igår. Snabbt ihopsatt partaj och en stor samlig folk i huset. Otroligt kul! Ett av mina nyårslöften blir att ha fler partaj. Och vilka vänner vi har. Man kan inte bli annat än glad när man får träffa alla guldklimpar.

Hur 2012 blir vet vi ju inte riktigt än men man kan ju alltid läsa in sig i dagstidningarna. Samtidigt som året som varit summeras så spekuleras det hej vilt om det stundande året. Sunda kroppar, en nätfri vardag, förändrade shoppingvanor osv.  

http://www.dn.se/livsstil/trend/de-halsosmarta-kopplar-ned

Språkrådets nyordlista för 2011 har kommit ut och åter igen har vi en hel del nytt att lära. Jag vet inte riktigt om jag någonsin kommer att bli en flipperförälder, jag tror att jag utrustar mina barn med foliehattar för säkerhets skull.

Nu ska jag fundera lite innan året tar slut. Jag återkommer med nya löften och summerar samtidigt ihop förra årets och hör av mig med resultatet.

Juldagen 2011 och Juldagen 2001

IMG_8591IMG_0103

2 thoughts on “Snart slut på 2011

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s