Det närmar sig

Hos er är det snart ett nytt år men vi jobbar fortfarande på att skaka liv i sovande tonåringar. Jag ska göra mig en tredje kaffekopp och tvinga i alla lite frukost så vi kan laga lunch. Jag avslutade årets sista dag med att skolka från träningen. Jag vet inte vad det säger mer än att jag har kraftiga problem med lathet. Bättring! Till mitt försvar måste jag säga tt jag var trött.

Tanken var att jag skulle summera året som varit och jag var tvungen att gå tillbaka lite i mina anteckningar här på lillahjarnan. Nyårslöften är inte min tekopp. Mitt mål för 2011 var att göra lite förbättringar efter hand. Väldigt bra och icke mätbart. Jag har lyckats med att göra lite förbättringar på sina håll.

Brjann inleder året med att gå med i Tri Club inleder sin triathlonträning. Han försvinner ut genom garaget tidiga mornar och kommer hem nyduschad på skakiga ben vid sjusnäret. Jag inledde året med en fraktur i foten och höll på att förgås av tråkighet. Vi åkte tillbaka till Wisthler och hade en mardrömsresa. Försökte åka skidor på trasig fot men slutade med att tillbringa 3 dygn på rummet med ett spyende barn. Vi har hunnit campa både i tält och lite mer glaömoröst med våra glamcampare. Det har klättrats en hel del under året och spelats mängd fotboll och nu senaste månaderna volleyboll. Vi hade en långresa till Sverige och Danmark i somras, nästan sju veckor på europeisk mark. Vi glömde nästan bort var vi bodde. Brjann avslutade säsongen med att kunna titulera sig Halv IronMan. I mina ögon så ser han väldigt hel ut och betydligt lättare än för två år sedan. Jag åstadkom några halva maraton och avslutade hösten med Portland Marathon. Det var långt men roligt. Nu letar jag efter ett nytt maraton att bita i och kanske blir det favorit i repris i oktober. Den här gången med en hel axel.

Gott Nytt År från oss till er

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s