Grattis Caroline!!

Solen börjar försvinna och läxböckerna har kommit fram, lite i sista minuten. Vi har precis avslutat söndagen med att äta en försenad princesstårta. Jag fick två marsipanlock levererade från Sverige idag så vi fixade snabbt en tårta. (TACK Stina!!) Caroline fyllde 13 igår! En lyckodag som blev en riktig otursdag.

Helgen var fullspäckad från början till slut. Triträning och simning lördag och söndag för Brjann, jobb på skolan för mig och dessutom konsert på skolan med hitflygna svenskar från Götebörg, volleyboll turnering för Johanna och viktig klättringstävling för Caroline. Och dessutom fördelsedag mitt i allt annat. Johanna har ju gjort illa sin handled och var på återbesök igår. Det blev ingen turnering för henne utan sovmorgon och ledig dag. Caroline gick glad i hågen upp tidigt på sin födelsedag. Vi var alla uppe och sjöng kl 6.30 lördag morgon innan alla for åt olika håll. Caroline checkade in på sin tävling på förmiddagen och hade sedan några timmar i isolering för att hon inte fick se väggarna innan tävlingen. När hon sedan värmde upp föll hon från några meter och landade med hälen ner i golvet med rakt ben och benet vek sig åt fel håll. Vi blev snabbt inringda och hittade henne med fyra något skärrade coacher med ispåsar på hela benet. En rödgråten Carro blev buren ut i bilen av tävlingens medics och vi for till akuten. Snabb röntgen och ganska positiva svar. Inget brutet men tillbaka efter helgen för MRI. Förhoppningsvis är inget mjukt av. Nu är det hel benskena, kryckor och absolut inget stödjande på det benet. Benet och foten är svullna, knät värker och allmäntillståndet är kasst. En ganska värdelös födelsedag!

IMG_1653IMG_1655

Idag var hon i alla fall sugen på att gå till svenska skolan så jag packade in kryckor, barn och jobbväskor och åkte mot stan i solskenet. Efter halva dagen var det dags för konsert med inflygna Longkalsong från Göteborg. Vilket drag! Det eländiga benet blev bortglömt för 45 minuter och stora som små hade en riktigt trevlig dag.

På väg hem fastnade vi på 520 bron för att det var broöppning. Stålande sol, mängder av båtar och vackra berg. Det kunde faktiskt vara värre.

 IMG_1657

Nu har det hunnit bli kväll och vi har tagit igen lite av den misslyckade födelsedagen med grillning och tårta ute i solen.

 IMG_1663IMG_1664

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s