Skoldans och sovmorgon

Lördag förmiddag och sovmorgon. Jag tror att jag sov närmare 10 timmar vilket antagligen inte har hänt sen i julas. Jag vinkade snabbt av Brjann vid 6 snåret (tror jag) då han for upp mot färjan till Victoria, Canada och årets Half Ironman. Vi håller tummarna på avstånd denna gången både för honom och alla hans kompisar från Pro Club. Det är så mycket andra aktiviteter den här helgen för barnen så han fick fara norrut själv men han är i bra sällskap. 

Det är skönt att det är helg, det har varit en lång vecka som tidvis varit lite omskakande. Sofias mat är för tillfället något kontrollerad efter ett antal munsvällningar och snabbutryckningar. Jag hoppas att det har vänt för de här gången.

I torsdags hade barnen det extrajobbigt på skolan då de fick besked om att en skolkamrat hade tagit livet av sig. Ofattbart och fullkomligt förlamande. Många funderingar och mycket tårar. Trots det så blev årets 8th grade dance av och Johanna och hennes kompisar luftade sina lurviga under ordnade förhållanden. Det hade varit jättekul och alla kom ut från festen med rosa kinder och hesa röster. Innan var det fotografering vid vattnet på Waverly Beach. Något säger mig att det inte är sista gången vi kommer att stå där med kameran i högsta hugg.

IMG_9114IMG_9167

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s