Sill, snaps och en extra trevlig hund

Lyckan är fullständig, det blev midsommar här också. Sill, lax, snaps och kokt potatis. Och en hel del annat. Solen kom fram mot slutet av kvällen och regnet upphörde lagom till jordgubbstårtan. Det mest exotiska inslaget var att jag satt brevid en man från Hoboken, NJ. Hoboken baby! Barnen hade varit eld och lågor om de hade vetat det. Carlos Bakery ligger i Hoboken och programmet Cake Boss spelas in där. Det blev en mycket trevlig kväll med många trevliga människor, canadensare, islänningar, svenskar och amerikaner. Tack för det! Brjann var dessutom så sugen att skaffa hund efter kvällen, det trodde jag ju aldrig skulle hända. Det tackar vi Bosse för!

Jag har ägnat morgonen åt att dricka kaffe och kommunicera med Johanna via sms. Hon gjorde illa sig en aning igår och tappade modet en aning. Vi hoppas att hon trots det kan spela några matcher idag. Det är bara att bita ihop.

Jag har också till min stora lycka hittat gamla belgiska hits på Spotify, låtar jag aldrig trodde jag skulle höra igen. Trist att jag inte längre förstår vad de sjunger. Vissa saker blir inte bättre med åldern. Men jag har i alla fall lyckats få ihop en kunglig playlist för löparspåret med belgiska, franska, danska och massor av andra hits, gamla och nya. Nu är det bara att klä på sig och skutta ut.

IMG_1766

3 thoughts on “Sill, snaps och en extra trevlig hund

 1. Bosse

  Vi som är Frank Sinatra fan vet ju också att Frankie boy kommer från Hoboken NJ.
  The saloonsinger you now,

 2. Hej Charlotte !! Minns du mig?. Jag var med på Brajanns seglar läger som han hade när jag var yngre =) . Vilken fin blogg du har och vad mycket du skriver. Roligt att få läsa lite om er och hur ni har det. Tyvärr så här jag lite dålig på engelska så jag håller mig och läser din blogg istället för brajanns blogg =) .

  Vad söta era barn är och vad stora dom är.

  Föresten var det länge sen ni var till Island du och Brajann. Själv ska jag ditt med min mor far syskon och dottern min vecka 29 har du något eller några bra tips om island.

  Ha det gött mvh Kim Nordlund

  Du värkar haft en trevlig midsommar trots att du var utan sill ändå.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s