Vi är hemma

Vi är hemma! I värmen. det var 28 grader när vi klev av planet på SeaTac, sommarvärme som vi har väntat på i 5 veckor i Sverige. Och så här fint blev vi välkomnade av Johannas bästis när vi gled in på garageuppfarten!

IMG_1895

Nu har vi sovit nästan en hel natt och sedan ägnat oss åt att packa upp 9 resväskor i diverse storlekar. Jag behövde inte direkt vänta på att klockan skulle ringa imorse. Vid fyra började ögonlocken streta emot och det gick inte riktigt att hålla dessa stängda men kroppen fick ändå kämpa sig kvar i liggande ställning till 5 snåret då första frukosten serverades framför morgonnyheterna.

Allt kom med på flygresan. Dipmixar, saltpaket, diskborstar, porslin och glas av alla olika former. Allt höll! Det enda mysteriet är att alla tre marsipanlockpaketen är öppnade och tittade på. Men tänker man efter så är det ju inte så konstigt. Lyser man igenom väskan med lock så ser man bara tre mjuka tuber med aluminium runt, något bombliknande.

Och kungen har kommit hem till kylskåpsdörren bland sina andra speciella vänner.

IMG_1894

Det handlades friskt på Tax Free både i Stockholm och Rekjavik. Inget drickbart eller lukta gott utan påsar av varierande sort. Malaco, Marabou och torkad fisk. Det ska räcka länge, ända till vi får besök nästa gång.  

Vår husdjurs snok verkar ha flyttat vidare från vår garageuppfart och inga andra husdjur verkar ha flyttat in medan huset varit tomt. Det känns ju lite tråkigt att inte veta var snoken har slingrat sig.

Nu återstår bara den sista uppackningen och så håller vi tummarna riktigt hårt att allt går finemang med huset i Uppsala.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s