Nu är allt som vanligt igen

Det är varmt! Så varmt att man önskar att det vore en aning svalare, men det får man inte säga högt. Klart att vi gillar värmen. Livet börjar så smått återgå till det normala och det känns med ens avlägset att vi varit borta i över en månad. Pappa jobbar fortfarande på med att försöka kränga pianot och har diverse andra små uppgifter runt huset. Vi hann inte riktigt klart innan vi åkte. Det finns ju alltid något mer att göra. Det är tursamt attt han finns där och fixar. Kvar lämnade vi också en förkylning så nu är både mamma och pappa snuviga. Alla tre barnen flög hem förkylda och Sofia hade aningen problem på resan med kraftig örvärk. Brjann var övertygad om att det pyste ut något från hennes öra när vi satt på planet. Det visade sig dagen efter att hon hade dubbelsidig öroninflammation. 

Här hemma har vi gjort sådant som man gör innan skolstarten, tittat på jeans och ylletröjor, varit hos doktorn, bokat tid hos tandläkaren. Barnen har vuxit igen, vissa över en decimeter på ett år. Allt sitter där det ska utom mina visdomständer. Jag har valt att ignorera det ett par veckor till.

Jag verkar fortfarande vara den som har sömnproblem i familjen. Igår firade vi bröllopsdag och efter maten satt vi ute i tropisk värme och spelade spel med barnen. Min lagmedlem kände sig rätt missnöjd med min insats då jag somnade mellan turerna. Jag höll i alla fall ut till 21.45 igår och har tvingat mig själv kvar i sängen till 5 idag. Inte dåligt.

Kroppen lider en aning av post semester smärta i form av galen träningsvärk. Jag rusade snabbt tillbaka till vanliga träningen några timmar efter vi kom hem och har efter det knappt kunnat gå. Benen fick sig även en genomgång på en 90 minuters skogslöptur med bästa springsvensken på torsdag morgon. Det är inte alla kompisar man smsar med kl 4 på morgonen och får svar. Vi möttes kl 6 när solen gått upp mellan träden och flåsade lite ihop i Bridal Trails. Jag flåsade mest och hon fick nog dra ner på tempot den här gången. Men det var kul att ses. Nu smider vi nya planer. Mot nya äventyr…

IMG_1900

Och så såg vi ut för 16 år sedan…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s