Veckans bästa skolinköp

Nu är det snart dags för skolstart, efter Labour Day helgen är det dags att ställa klockan på skoltid igen. Skolstart innebär också skolinköp. Det spelar ingen roll hur många blyertspennor vi har hemma, det gäller att ha helt rätt pennor enligt listorna som delgivits på skolornas webbsidor. Det är ett visst antal sudd, block och skrivböcker. Det ska vara rätt längd på linjalen och en stabil clipboard att kunna luta sina papper mot om det ska skrivas på utflykt. Rätt miniräknare och rejäl ryggsäck som kan bära runt allt skolmaterial eftersom skolan inte har några skåp. Och nya skor som man kan gå runt i. Igår avklarade vi en hel del och vi börjar komma en bit påväg. Till och med jag fick nya skodon. Har ni sett vilka otroligt coola gummistövlar som följde med oss hem. Gummistövlar i bootsformat. Yiiiihaaaa! Om det ändå kunde komma en skvätt regn.

 

IMG_1907

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s