Nu är det jul igen…

Veckan innan jul har passerat i en enda stor dimma. Feberdimma. En efter en har säckat ihop under december. Brjann gick ut hårt och var till och med hemma från jobbet med en av årtiondets värsta mansförkylningar. Sen föll barnen en efter en och Johanna har fortfarande tjock panna och flåsig hals efter snart tre veckor. Och så lagom till jul så vek jag ihop mig och la mig i soffan. Och jag trodde det skulle vara för gott, så här kommer livet te sig nu. Men efter 8 dagar så blev det jul ändå, trots huvudvärk och fyllda bihålor. Alla julklappar är inhandlande och maten är lagad men något dåligt kryddad eftersom smaken förvann vid andra advent och har inte riktigt infunnit sig än. Men jul blir det!

Granen tindrar, paketen är inslagna, barnen är förväntansfulla och nu väntar vi. Vi väntar på lunchen, julbord där alla har något som de har valt. Och sen väntar vi på middagen lambracks och hasselbackare. Och sen får vi öppna julklapparna när mörkret lagt sig över Redmond och alla är mätta och glada.

Från oss till er…

en riktigt God Jul

photo

photo

photo

photo

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s