Tomten kom

Jag är en lyckans ost. Tomten kom hem till oss och med sig hade han massor av paket till stora och små. Jag tror att alla små känner sig nöjda med tomtens insatser och det är ju alltid huvudsaken. Det första paketet vi öppnde var ett paket tomten had hämtat upp i Uppsala. Ett stycke Alladinask samt en stor påse plockgodis. Det slank ner och alla kände värmen sprida sig från den svenska kvalitetschokladen. Godivan blev stående orörd under julaftonskvällen.

Jag lyser numera i mörkret. Jag önskade mig en ny löparjacka som kunde hålla kylan och regnet ute men samtidigt lysa i mörkret. Lite som ett Kinderägg, många saker på en gång. Den önskan blev uppfylld så nu glimmar jag ikapp med stjärnorna på himlen. Så fort förkylningen har försvunnit så ska jag ut och glimma i skogen.

Här är det sena mornar och lata dagar som gäller. Igår var det Star Wars maraton på en tv. Jag måste erkänna att jag kände ig glad att vi har fler tv apparater. Just det maratonloppet var jag glad att stå över.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s