En helg i Renton #Blogg100

Tredagars turnering i heta Renton. Efter en dag sittandes på hårda läktare känns kroppen sisådär. Delar av kroppen, vissa bakdelar domnar bort mitt i all spänning. Laget kämpade bra och vi fick precis höra att den sista matchen gick mer än strålande. De krossade motståndarna och fröken Brekkan spelade bättre än bäst. Jo visst är det rent skryt men men…  Nu är det bara att äta, duscha sova och repeat i morgon igen. Och på måndag.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s