Obesegrade

Efter en lång dag av skola, jobb och flygtur befinner sig delar av familjen i metropolen Burien. Slå upp det om ni inte vet var den söta… ehhh staden ligger. Dag 2 av President’s cup och dagen hade inte kunnat slutat bättre. 3 raka vinster, total dominans av Rain City Lightning. Och vad allt känns bra när man vinner. Ryggarna blir raka, munnarna ler och ögonen glänser på alla spelarna i de gröna tröjorna. Det har levererats kill efter kill och ramsorna har ekat mellan väggarna. Nu återstår bara att skiva score för en match och sedan fyller vi bilen till bristningsgränsen med ungdomar och drar hemåt mot civilisationen. Sen ska uniformen tvättas och pressas innan sista turneringsdagen imorgon. Det är ett hårt liv för en 15 åring.

20130217-193523.jpg

20130217-194553.jpg

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s