Mera sim men nu tänker jag börja gå på vattnet #Blogg100

Funderar mycket på det här med simning. Simning ska ju vara otroligt bra för kroppen och som ni vet så väntar jag på att allt detta positiva och fina ska kicka in. Eftersom jag är lite lat och ganska öm i kroppen av all simning och löpning så funderar jag så att det knakar på hur jag ska kunna fuska. 10 km simning går ju inte direkt att fuska bort men man borde ju på något sätt kunna underlätta eländet. Jag tittar som en tok på total immersion simningsfilmer på Youtube och drömmer mig bort till varma pooler och ypperlig teknik. Rullar höfter och andas i armhålan. Men så helt plötsligt dök jag på en annan utväg. Det ska helt enkelt fungera att springa rakt över vattnet. Så får det bli.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s