Isad i vårvärmen

Sitter med foten i ispaket, inpackad för att bli förminskad. Skonumret gick raskt från 38,5 till 41 genom att kliva snett på gatkanten. Jag tror att vänsterfoten var den del av kroppen som fanns kvar att knycka till. Men det är övergående, jag tar snabbkuren. Löpfritt några dagar och sen på’t igen.

Vi har celebert besök från Sverige. Denna gången har vi äran att visa Seattle från sin allra bästa sida. Det är sol och varma vindar över Washington. Solen värmer upp mot 15 grader under eftermiddagarna och körsbärsträden blommar i rosa. Det gillar vi!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s