Nu är det dags

Tältsaden där vi förvarat all utrustning är riven. Cykellådor, TA bins, klätterutrustning och glaciärutrustning är packat och placerat i olika lastbilar. Vi har packat våra ryggsäckar och hänger på rummet och försöker lugna våra nerver. Kartorna är packade och vi har en viss aning om vad som kommer ske de närmsta dagarna. Glaciär och tundra trek första etappen, straxt under 60km. Finfint. Det kommer bli tufft från första rycket. Följer ni oss på trackern så kommer pricken inte rusa fram direkt. 

Vi vill gärna ha trailmail. Skicka en hälsning eller många via hemsidan så får vi den när vi kommer till nästa TA där vi byter till en ny etapp. Det piggar upp! 

Följ oss på ExpeditionAK.com

Tjing 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s