Veckans tekniska inslag

Jag är inte direkt känd för att vara duktig på sladdar, skrivare, datorer och annat kolijox men… titta vad hemmet har blivit utrustat med de senaste två dagarna.

 IMG_0351

Den trevliga lilla Kindle apparaten införskaffade Brjann innan han for. Men!!! Men… KINECT grunkan har jag slagits för idag på en stort varuhus i Redmondtrakten. Jag försvarade kartongen med min effektiva högerkrok och min arga blick. Nu är även apparaturen installerad i sovrummet (ja ja… fick inte ihop alla sladdar i ljudläggningen i TV rummet). Den är även testkörd… och jösses… jag äger på beachvolley mina vänner! Wii – släng dig i väggen!

2 thoughts on “Veckans tekniska inslag

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s