Söndag–en början eller ett slut

Söndag kväll, slutet på veckan eller början på veckan beroende på var du bor. Här har en ny vecka börjat idag, dag ett, söndag. Jag har alltid trott att söndag är dag sju, slutet på en lång vecka, vilodagen. Eller ska man börja veckan med att vila på dag ett?

Idag har det varit en kylig söndag, regnig och blåsig, några mil körda, en förlorad match, en läst bok, en frukost, en lunch, en middag och nu snart en tandborstning. Ser fram emot en ny vecka som börjar med dag två.

This one is for you Pappa!

2 thoughts on “Söndag–en början eller ett slut

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s