Panik och svettningar

Sitter i soffan med kraftig panik, svettningar och humörsvängningar som får en 13 åring att bli avundsjuk. Jag tränar och jobbar på att få tillbaka rätt rytm i andningen och hade en fundering, om än kort, att ringa Åke (som jag tror skulle passa bra som min personliga psykolog) trots tidsskillnaden. Min dator la av, först blev hela skärmen sned, hoppade åt fel håll och sedan gick allt åt pipan. Jag försökte först att fixa detta genom att trycka på alla knappar jag hittade och söka på hjälpfunktionen. Helt fruktlöst! Jag kan till och med erkänna jag utövade fysiskt våld mot min vackra dator. Jag startade om och statade om och fick sedan rekommendationen att kontakta tillverkaren. Grymt dåligt tecken! Det är samma sak som att säga att allt är förlorat och livet är slut. Och det värsta av allt, Brjann är i Berlin. Vad i ******* ska jag göra? Jag bor i hjärtat av Microsoft HQ men hittar ingen som kan hjälpa mig. Till och med mina barn smög sakta upp för trappan och gick snabbt och lade sig. 145 andetag senare sitter jag här med kraftig hjärtklappning och en släng av panik. Jag har precis fått igång datorn men med kraftigt nedsatt funktion. Och nu tänkte jag att livet kan vara slut efter detta, lika bra att jag skriver något, det kan ju vara sista gången.

4 thoughts on “Panik och svettningar

 1. Marie

  SOS
  Förlåt att jag skrattar…ha ha, hoppas du lyckas blåsa liv i din dator. Den kanske behöver lite tid att repa sig. I morgon ser du allt klart och kan leta reda på någon Microsoftare som kan hjälpa en nödställd kvinna.
  Lycka till och gå och lägg dig!

  1. Ha, jag reder mig själv! Andades ut, tog ett glas rött, startade om… kommer inte åt några dokument men vem behöver allt gammalt, hela framtiden ligger vid mina fötter…

 2. Åke Pålshammar

  Jättekul, blir hjärna din privata psykolog. En del kunskaper om hur vi fungerar har jag, men du verkar så klok så det blir svårt att säga något klokare än det du skriver och gör…
  Kramar!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s