I väntans tider…

Idag är en sådan dag då vi mest väntar. Barnen har väntat i flera, flera veckor och kan inte fatta att det äntligen är den 13 november. Kusinen sitter på planet och kommer om några timmar, kusinen med stort K. Äntligen! Det har planerats och funderats på vad vi ska göra. Picassoutställning, shopping, spela spel, Harry Potter utställning, laga mat, baka, äta på säkert hundra restauranger och se minst 20 filmer på bio. Hur ska allt hinnas med några timmar varje efter skolan.

IMG_0109

Julen 2001 på Staby

Kusinen i lila till vänster sitter på planet och hon är betydligt större nu.

2 thoughts on “I väntans tider…

  1. Kristina

    Såå., mätta i magen efter en oxfilé middag hos Eggert – joo, vi är faktiskt mätta! Om ni undrade!
    Spännande med kusinbesök! Vi diskuterade just här vad som är typiskt svenskt – vad säger ni? Magni slänger sig ofta med att det är så typiskt svenskt – jag som är så svensk kan bli lite irriterad på att han säger så – kan det vara typiskt svenskt?…. Ha detså gott! ska titta till bloggen och se hur ni har det./ Kristina

    1. Jag funderar ofta på vad som är typiskt svenskt och frågan kommer ofta upp häromkring. Jag ska fundera och kanske skriva något… Härligt för er att ni var hos Eggert, vi är inte ett dugg avundsjuka. Inte ett endaste dugg. Åhhhhh Eggert, nu längtar jag till Uppsala!!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s